NieuwsCFMOTO 800MT SPORT ACTIE

CFMOTO 800MT SPORT ACTIE

De 800MT Sport is vanaf dit moment leverbaar met een zwart 3-delig kofferset voor een wel hele aantrekkelijke prijs.

Standaard met 5 jaar garantie en kofferset van € 12.499,- (€ 10.999,- in BE) voor € 11.999,- (NL) of € 10.500,- (BE).

Over de 800MT Sport

Er is niets beter dan het fijne gevoel te ervaren bij het ontdekken van nieuwe plekken. Niet alles hoeft altijd gepland te zijn en soms mag het wel wat avontuurlijker. Vrijheid staat in lijn met ontdekken, want zonder vrijheid kan je niet op pad. Het avontuur dat je te wachten staat kan best wel spannend zijn, maar is dat niet het gevoel dat we af en toe opzoeken? Ze zeggen altijd dat het niet de bestemming is die uitmaakt, maar de reis ernaartoe toch? Alleszins, de CFMOTO 800MT Sport vergezelt je bij al je nieuwe avonturen. De lancering van de 800MT betekent voor CFMOTO opnieuw een historische stap, opnieuw een stap verder dan de tot hiertoe vooral operationele samenwerking tussen CFMOTO en KTM. De onklopbare standaard uitrusting en de KTM-motortechnologie zijn van topklasse en definiëren ook deze 800MT Sport. Daarbovenop is het ook nog eens een zeer toegankelijke Adventure motor. Dankzij de lichtgewicht constructie is de 800MT Sport superieur in rijprecisie, gekoppeld aan ergonomie voor uw comfort op de weg.

Boek een testrit op de 800MT Sport

Wat zijn de troeven van de 800MT Sport?
• Eigenzinnig uiterlijk, ontworpen door Kiska
• Ongeziene standaard uitrusting
• Grote benzinetank
• Wendbaar rijwielgedeelte met instelbare KYB vering
• Uitgebreide accessoire-mogelijkheden

TWEE RIJMODI

Je hebt keuze tussen twee vermogens-curves, “Sport” en “Rain”, die ook kunnen worden gewijzigd tijdens het rijden. 

SLIPPERKOPPELING

De CF-SC slipperkoppeling helpt het vermogen beter aan de grond te zetten en verbetert de soepelheid bij het terugschakelen. 

CRUISE CONTROL

De 800MT is uitgerust met een ride-by-wire systeem, dat onder andere ook de “one-touch” cruise control mogelijk maakt. 

ELECTRONICA

De 800MT Sport is voorzien van een intelligent full LED-verlichtingssysteem, dat zich in realtime aanpast aan de omgevingen, en automatisch dovende richtingaanwijzers. Op de standaard valbescherming vind je ook LED mistlichten terug. In het dashboard zitten ook een USB- en een 12V-aansluiting. 

VERING

De high-spec KYB vering vooraan is volledige instelbaar (veervoorspanning, ingaande en uitgaande demping) en heeft 160 mm veerweg. Op de KYB schokbreker met 150 mm veerweg kan je de veervoorspanning en uitgaande demping verstellen. 

REMMEN

Het remsyteem is afkomstig van J.Juan, een dochteronderneming van Brembo. Vooraan zien we een dubbele 320 mm remschijf met radiale remklauwen. De achterrem bestaat uit een remschijf van 260mm en een remklauw met dubbele zuiger. 

TFT DASHBOARD

Het 7 inch TFT dashboard met Bluetooth-connectiviteit is het grootste in zijn categorie en biedt de mogelijkheid om te telefoneren, muziek te beluisteren of te navigeren (met de CFMOTO app). De uitgebreide info bevat ook een handige weergave van de bandenspanning.

MOTOR

De vloeistofgekoelde 799cc paralleltwin van de 800MT Sport levert met een vermogen van 95pk en een koppel van 77Nm prestaties die vergelijkbaar zijn met motoren met een grotere cilinderinhoud. Koppel daar een 19L grote brandstoftank aan en een zithoogte van 825 mm, en je hebt aan de 800MT de ideale partner voor lange-afstandsritten.

 BOCHTEN-ABS

Industrieleider Continental zorgt voor een uitgekiend bochten-ABS systeem.

GEWICHT

Het totale gewicht van het hoofd- en subframe is slechts 16 kg, en het rijklaargewicht bedraagt slechts 225 kg. 

VELGEN

De 800MT Sport is uitgerust met hoogwaardige MAXXIS tubeless banden met sportieve kwaliteiten op velgmaat 110/80 R19 vooraan en 150/70 R17 achteraan.

En met zijn stijlvolle uiterlijk en uitgebreide basisuitrusting is de 800MT Sport helemaal klaar om u in alle comfort en veiligheid op al uw trajecten te begeleiden.

We geven je graag nog een aantal andere standaard kenmerken mee: 7 inch TFT dashboard  - Slipperkoppeling - Mistlichten - Valbescherming - USB-aansluiting - LED richtingaanwijzers met uitdooffunctie - Twee rijmodi - Limp mode - Rollover sensor - Bochten-ABS - Cruise control

 

Over CFMOTO Extended Warranty Program Benelux

Dat CFMOTO-motorfietsen zich op vlak van design, rijeigenschappen en kwaliteit kunnen meten met de top is intussen wel bekend. Om deze kwaliteit te onderlijnen biedt CFMOTO Benelux vanaf 1 mei 2023 bovenop de wettelijke garantieperiode van twee jaar nu drie jaar garantie-uitbreiding, zodat u gedurende vijf jaar onbezorgd van uw nieuwe CFMOTO motorfiets kan genieten. Zo bent u niet alleen zorgeloos onderweg, maar behoudt uw nieuwe CFMOTO motorfiets ook meer van zijn waarde. Maar het wordt nog beter. Je kunt de garantie-uitbreiding zelfs aan een nieuwe koper overdragen. Dankzij deze overdraagbare garantie-uitbreiding wordt ook de doorverkoopwaarde van je motorfiets verhoogd.

De voordelen:

  • 5 (2 + 3) jaar garantie
  • Geen kilometerbeperking
  • Dekking bij elke officiële CFMOTO dealer in de Benelux
  • Alle herstellingen gebeuren met onderdelen geleverd door CFMOTO Benelux

Enkele van de belangrijkste voorwaarden:

  • De motorfiets is gekocht bij een geautoriseerde CFMOTO motorfiets dealer in de Benelux
  • De dekking geldt enkel als u bij uw dealer een overeenkomst heeft ondertekend voor de verlengde waarborg
  • Alle service- en onderhoudswerkzaamheden zijn op tijd uitgevoerd
  • Alle wijzigingen in de eigendom/het houderschap van de motorfiets zijn geregistreerd
© Wowart