Selecteer een pagina

NK400

Afgeleid van de populaire NK650, het Naked vlaggenschip van CF Moto, nodigt de 400cc-variant je uit om op pad te gaan langsheen de dragstrip van je thuisstad en de apexen van je geliefkoosde bochten in je achtertuin. Maak van je woon/werk traject een waar feest. Maak van je avond- of weekendrit een heus gooi-en-smijt festijn. De CFMoto NK400 is je toeverlaat als het aankomt op puur rijplezier, beheersbaarheid en vingervlug bochtenwerk.

De huidige versie neemt de fakkel over van zijn betrouwbare voorganger en gooit er nog enkele flinke scheppen bovenop. Stabiliteit in bochten, dezelfde gekende eenvoudige bediening als de rest van de NK-familie, met een snelle en scherpe controle. Een sportieve, doch economische Naked motorfiets, verkleed in een vernieuwd modern agressief stijlpak, dewelke samen met Kiska is ontwikkeld. Kiska is het designhuis dat ook voor KTM, Adidas, Magura, Zeiss, Schuberth en andere de styling verzorgt.

Achter dit alles staat het alziende oog en de compromisloze betrouwbaarheid van Zhejiang CFMOTO Power Co LTD. Hofleverancier van motoren voor tal van andere merken en topspeler op de wereldmarkt van ATV’s en SSV’s. CFMOTO commercialiseert zelf een uitgebreid gamma van motoren en motorfietsen, van kleine tot middelgrote cilinder-inhouden.

EXPERIENCE MORE TOGETHER

Waarop wacht jij nog?

 België: € 4.999 incl. BTW
Nederland: € 5.698 incl. BTW en BPM