Selecteer een pagina

MT650 met koffers

MT650

CFMOTO brengt zijn eerste multifunctionele motorfiets op de markt en die is onmiddellijk een schot in de roos. Het gestroomlijnd uniek ontwerp werd succesvol gekoppeld aan het beproefde en duurzame CFMOTO 650cc motorplatform. De typische en comfortabele all-road zitpositie, vormt hier een mooie combinatie met volwassen rijeigenschappen.

Bovendien is deze Adventure Tourer volledig bedacht en ontwikkeld voor reizen op een allegaartje van ondergronden. Smetteloos asfalt of een gehavende veldweg? De nieuwe upside down veervork vooraan en de monoshock vering achteraan, zijn op hun taak berekend en aanpasbaar aan jouw persoonlijke wensen.

De 650MT is een motorfiets die niet alleen een uitstekend weggedrag biedt, daarnaast vind je hier jouw veilige en trouwe partner tijdens het rijden. Koppel hieraan evenzeer een aangenaam en praktisch gebruiksgemak, een degelijke windbescherming, en het is duidelijk dat je gebeiteld zit voor onvermoeibaar motorrijden. Hoofdzakelijk voor rijder, duo en machine, en zowel op de korte als de lange afstand.

De originele uitstraling zorgt er alvast voor dat je stijlvol doorheen het landschap klieft. Profiteer bovendien ten volle van de geslaagde samenwerking tussen de grondigheid van CFMOTO, aangevuld met frisse styling van het Kiska designteam.

Anders gezegd, neem afscheid van de alledaagsheid en kies resoluut voor een nieuwe wind onder het avontuurlijk motorrijden.

Achter dit alles staat het alziende oog en de compromisloze betrouwbaarheid van Zhejiang CFMOTO Power Co LTD. Hofleverancier van motoren voor tal van andere merken en topspeler op de wereldmarkt van ATV’s en SSV’s. CFMOTO commercialiseert zelf een uitgebreid gamma van motoren en motorfietsen, van kleine tot middelgrote cilinder-inhouden.

EXPERIENCE MORE TOGETHER

Waarop wacht jij nog?België: € 6.399 incl. BTW
Nederland: € 7.299 incl. BTW en BPM