Selecteer een pagina

NK650

NK650 CF MOTO

Het succesnummer van CFMoto.

De NK650 streetfighter is al jaar en dag de topper van CFMoto.
Agressief en toegankelijk.
Sportief en beheersbaar.
Bijgevolg een op maat gemaakte klasse voor de liefhebbers van middenklasse Hypernaked motorfietsen.

De betrouwbare en zuinige 650cc parallel-twin brengt je door middel van een watergekoelde DOHC-motor van 61 pk en 56 Nm koppel overal naartoe. Desnoods rustig en toeristisch, maar evengoed beschouwt hij de door jouw geselecteerde rijwegen als een speeltuin van acceleratie-trajecten, apexen en curbstones. De KYB ophanging vormt hier een perfecte tandem met het rigide frame.

Door middel van een doorgedreven ontwikkeling katapulteert CFMoto deze streetfighter naar de top van zijn klasse. Naast de uitstekende technische eigenschappen en het gebruik van de beste materialen, trad CFMoto wederom in een succesvolle en kwaliteitsvolle samenwerking met Kiska Design. Hieruit volgt zowel qua techniek als qua design een regelrechte aanval naar de gevestigde waarden.

CFMoto heeft zijn succesnummer een waardige opvolger gegeven.
Eentje die altijd klaar zal staan voor jou.

Achter dit alles staat het alziende oog en de compromisloze betrouwbaarheid van Zhejiang CFMOTO Power Co LTD. Hofleverancier van motoren voor tal van andere merken en topspeler op de wereldmarkt van ATV’s en SSV’s. CFMOTO commercialiseert zelf een uitgebreid gamma van motoren en motorfietsen, van kleine tot middelgrote cilinder-inhouden.

EXPERIENCE MORE TOGETHER

Waarop wacht jij nog?België: € 5.999 incl. BTW
Nederland: € 6.849 incl. BTW en BPM