Selecteer een pagina

Experience More Together!

 
CFMOTO ontwikkelt, produceert, verkoopt en levert ’s werelds meest betrouwbare en kostenefficiënte motorfietsen, alle terreinvoertuigen, Side-by-Side bedrijfsvoertuigen en powersportmotoren, onderdelen, versnellingen en accessoires. Opgericht in 1989, heeft CFMOTO 98 modellen van voertuigen en 51 modellen van motoren ontwikkeld, die worden gedistribueerd via haar 1900 metgezellen wereldwijd. CFMOTO behoort tot de geavanceerde gelederen in de wereld in de motorsportindustrie en richt zich op het leveren van superproducten aan dealers en fans over de hele wereld.

CFMOTO’s onderzoeks- en ontwikkelingsteam bestaat uit meer dan 200 medewerkers in vijf landen. Onze ontwerpers hebben alles in het werk gesteld om voertuigen en motoren te ontwerpen, we bezitten meer dan 272 geregistreerde patenten en onafhankelijke intellectuele rechten, en de drang naar innovatie strekt zich ook uit tot onze accessoires. Met de middelen van een geavanceerd onderzoeks- en ontwikkelingscentrum, zet CFMOTO een stap in de richting van de fabrikant van wereldklasse in de motorsportindustrie.

Technologie en kwaliteit zijn het hart en de ziel van ons bedrijf. Met ongebreideld rijplezier, maar ook met ons kwaliteitsmanagementsysteem. De tijd, de inspanning en de expertise die in de ontwikkeling van ons managementsysteem is geïnvesteerd, stellen ons in staat om uitstekende en betrouwbare producten te leveren die ongeëvenaard zijn in kwaliteit.

“Met bijna 30 jaar professionele ervaring in de motorindustrie, is CFMOTO altijd toegewijd aan het leveren van een optimale gebruikswaarde voor elk product. Op basis hiervan profiteren CFMOTO-producten meer dan alle andere voertuigen van een ongelooflijke schat aan ervaring van tientallen jaren in deze sterk concurrerende industrie en zijn ze de ideale partner om van het leven te genieten en de wereld te verkennen.

CFMOTO-gebruikers zullen worden bediend met nieuwe niveaus van plezier en opwinding, genieten van ontdekkingen en lonende ontmoetingen en meer plezier hebben met vrienden, familie en collega’s — Ervaar meer samen!

Experience more!

Technology driven innovation