NieuwsEICMA 2023: VISION IN MOTION

EICMA 2023: VISION IN MOTION

Van 07 tem 12 november vindt de 80ste editie van EICMA plaats in de Fiera Milano; het is de perfecte gelegenheid om de stand van CFMOTO maar ook die van ZEEHO te komen bezichtigen. CFMOTO & ZEEHO zijn veelbelovend voor deze beurs, ze zullen een belangrijke rol vervullen met hun VISION IN MOTION range voor 2024 en voor de toekomst.

CFMOTO is klaar om een nieuw record te zetten op vlak van productontwikkeling, verkoop en omzet. Dit dankzij alle gebruikers - en dat zijn er ondertussen meer dan een miljoen - en ook dankzij het snel groeiende en internationaal dealernetwerk. Het is vanzelfsprekend dat het dynamische R&D en technische team hier veel aan bijdragen.

CFMOTO is aanwezig met een prachtige stand van 608m² op het gelijkvloers en zo'n 100m² op het tweede verdiep. De persconferentie van CFMOTO en ZEEHO zal bijgewoond worden door zo'n 600 mensen van het CFMOTO hoofdkantoor, dochterondernemingen, distributeurs en media van over de hele wereld.

ZEEHO, het drie jaar oude elektrische merk van CFMOTO, staat ook centraal tijdens deze editie van EICMA. Het product is gericht op Gen-Z, het is trendy en beantwoord de noden van de stadsgebruiker.

© Wowart