450 SRS

ABS

Klaar voor het circuit

De 450SR S zet elke centimeter van je lichaam in vuur en vlam met een adrenalinestoot, terwijl het aërodynamische ontwerp zijn kracht ontketent om die extra seconde weg te snijden. Als je het gaspedaal tot het maximum intrapt, ga je op topsnelheid en manoeuvreer je moeiteloos door de straten en over circuits, waarbij je elke bocht in een duikende houding verovert.

Het ontwerp is voortdurend geïnspireerd door de professionele racerij en is aangepast om de aerodynamica te optimaliseren. De krachtige enkele swingarm versterkt de racevaardigheid. De uitgeholde haaienvin voorvleugel laat de luchtstroom naadloos over de carrosserie glijden. De verborgen uitlaat sluit naadloos aan op de achterkant en zorgt voor een visueel indrukwekkend statement.

6.999
NL: € 7.999 BPM incl.
Dealers

Gemaakt voor de tijdrit

De toevoeging van tractiecontrole zorgt voor stabiel rijden op gladde wegen en diverse uitdagende omstandigheden. Voortbordurend op de sportinstelling van de 450SR beschikt de omgekeerde voorwielophanging nu over instelbare demping, voor een absolute rijervaring in elke situatie die je maar wilt.

Brembo remklauwen zorgen altijd voor gecontroleerde remkracht en ABS voorkomt dat de wielen blokkeren en grip verliezen tijdens een noodstop.De achterrem is geüpgraded van een Φ220mm enkele schijf, enkele zuigerremklauw naar een Φ240mm enkele schijf, dubbele zuigerremklauw.

De slipperkoppeling zorgt voor een lichter gevoel bij het schakelen en houdt de motorfiets stabiel bij scherp terugschakelen. Standaard automatische koplampen en ESS-noodremlichten zijn ook inbegrepen. Hetzelfde 5-inch TFT-scherm ondersteunt MotoPlay, inclusief schermprojectie.

GENIET BIJ CFMOTO VAN 5 JAAR GARANTIE

Sinds 1 mei 2023 genieten alle nieuwe motorfietsen, die door het CFMOTO Benelux-netwerk op de markt worden gebracht, van 5 jaar garantie.

CFMOTO Garantie

Specificaties 450 SRS

Motorisatie
Maten
Rijwielgedeelte
Motortype: 2-Cilinder, DOHC
Cilinderinhoud: 449 cc
Max vermogen: 35 kW/9500 t/min
Max koppel: 39 Nm/7600 t/min
Boring x slag (mm): 72 x 55.2mm
Compressieverhouding: n.n.b.
Koeling: watergekoeld
Voeding: EFI
Ontsteking: ECU
Versnellingen: 6
Zithoogte (mm): 795 mm
Afmetingen (mm): 1995x715x1140 mm
Wielbasis (mm): 1370 mm
Grondspeling (mm): 140 mm
Min draaicirkel (m): n.n.b.
Max belasting (kg): n.n.b.
Inhoud benzinetank (L) 14 L
Gewicht (kg): 169 kg
Garantie:
Kleuren: Zircon Black / Tundra Grey
Voorvering: Upside down, demping verstelbaar
Achtervering: Monoshock
Remsysteem: 320mm Enkele schijf, Brembo M40
ABS: Standaard
Velg voorwiel: Aluminium gietwiel
Velg achterwiel: Aluminium gietwiel
Banden: 110/70 R17 - 150/60 R17

Accessoires

Race uitlaat

 354,00
© Wowart