450CL-C

ABS

Cool Life Cruising

Meer dan een cruisermotorfiets is de 450CL-C de perfecte samensmelting van detail en klassiek, waarbij het cruiserdesign naadloos overgaat in een geest van grenzeloze vrijheid. Het verfijnde ontwerp is een eerbetoon aan de klassieke allure, terwijl de geest van vrijheid je meeneemt op een reis van cool cruisen. In het zadel van de 450CL-C gaat het niet alleen om comfort, maar om het nastreven van je ware zelf.

De 450CL-C is een meesterwerk van gestroomlijnd design dat bij elke blik boeit. Het exterieur heeft de allure van een klassiek tijdperk, wat wordt benadrukt door de zorgvuldig gepolijste tankdop die glanst als een spiegel. Het naamplaatje uit 1989 en het logo met zilveren ring zijn een eerbetoon aan het erfgoed en vieren een tijdloze nalatenschap. De ultragepolijste brandstoftank is een statement van verfijning en weerspiegelt de wereld eromheen. Als aanvulling op de esthetiek verlicht een klassieke ronde koplamp de weg voor je, terwijl het geïntegreerde achterlicht een blijvende indruk achterlaat.

6.299
NL: € 7.299 BPM incl.
Dealers

Comfort en stijl

450CL-C 's sterke hartslag op de weg herdefinieert cruiserprestaties. Met een indrukwekkend maximumvermogen van 30 kW bij 8000 t/min en een zorgvuldig gekalibreerd koppel bij lage toerentallen, dat een maximumkoppel van 42 Nm bereikt bij 6250 t/min, belichaamt hij de allure van cruiserrijden. De krukashoek van 270° en de dubbele balansas zorgen samen voor een rit die even soepel als gecontroleerd is, zodat trillingen het plezier van je reis nooit verstoren. De innovatieve Gates riemaandrijving, die een vleugje moderne techniek toevoegt aan de klassieke cruiser, brengt het vermogen efficiënt over en straalt tegelijkertijd raffinement uit.

De 450CL-C vindt de balans tussen comfort en stijl. Met een zithoogte van 690 mm hult hij de rijder in puur comfort. Het lederen zadel is behandeld met de baanbrekende Pinstripe® Retro-technologie. Door ongeëvenaard comfort te combineren met tijdloze stijl wordt elke rit een belichaming van ware cruising spirit. Het gewicht van 181 kg zorgt voor stabiliteit tijdens het rijden.

450CL-C brengt innovatie in de ervaring met een 3,6" retro stijl rond TFT gebogen display, dat navigatieprojectie ondersteunt, met ingebouwde schakel- en uitdoofherinneringen. Deze intelligente technologie verhoogt het rijplezier. De T-box maakt naadloze voertuig-telefoon connectiviteit mogelijk en biedt functies zoals OTA upgrades, MotoPlay, beveiligings- en antidiefstalfuncties, track recording en real-time weergave van voertuiginformatie via de CFMOTO RIDE app. Dit verbetert de rijervaring door gemak binnen handbereik te brengen.

GENIET BIJ CFMOTO VAN 5 JAAR GARANTIE

Sinds 1 mei 2023 genieten alle nieuwe motorfietsen, die door het CFMOTO Benelux-netwerk op de markt worden gebracht, van 5 jaar garantie.

CFMOTO Garantie

Specificaties 450CL-C

Motorisatie
Maten
Rijwielgedeelte
Motortype: 2-Cilinder, DOHC
Cilinderinhoud: 449 cc
Max vermogen: 30kW@8000rpm
Max koppel: 42N.m bij 6250 t/min
Boring x slag (mm): 72x55,2 mm
Compressieverhouding: n.n.b.
Koeling: watergekoeld
Voeding: EFI
Ontsteking: ECU
Versnellingen: 6
Zithoogte (mm): 690 mm
Afmetingen (mm): 2205x805x1110mm
Wielbasis (mm): 1485 mm
Grondspeling (mm): 160 mm
Min draaicirkel (m): n.n.b.
Max belasting (kg): n.n.b.
Inhoud benzinetank (L) 12 L
Gewicht (kg): 181 kg
Garantie:
Kleuren: Nebula Black / Ruby Red
Voorvering: Upside Down telescopische vork
Achtervering: Dual-Swing Arm
Remsysteem: radiale remklauwen J,Juan
ABS: ABS / TCS Standaard
Velg voorwiel: MT 3.0×16
Velg achterwiel: MT 3.5×16
Banden: 130/90-R16 - 150/80-R16
© Wowart