800MT Sport

ABS

Stel je kompas opnieuw in

Er is niets beter dan het fijne gevoel te ervaren bij het ontdekken van nieuwe plekken. Niet alles hoeft altijd gepland te zijn en soms mag het wel wat avontuurlijker.

Vrijheid staat in lijn met ontdekken, want zonder vrijheid kan je niet op pad. Het avontuur dat je te wachten staat kan best wel spannend zijn, maar is dat niet het gevoel dat we af en toe opzoeken? Ze zeggen altijd dat het niet de bestemming is die uitmaakt, maar de reis ernaartoe toch?

Alleszins, de CFMOTO 800MT Sport vergezelt je bij al je nieuwe avonturen. De lancering van de 800MT betekent voor CFMOTO opnieuw een historische stap, opnieuw een stap verder dan de tot hiertoe vooral operationele samenwerking tussen CFMOTO en KTM.

De onklopbare standaard uitrusting en de KTM-motortechnologie zijn van topklasse en definiëren ook deze 800MT Sport. Daarbovenop is het ook nog eens een zeer toegankelijke Adventure motor.
Dankzij de lichtgewicht constructie is de 800MT Sport superieur in rijprecisie, gekoppeld aan ergonomie voor uw comfort op de weg.

Wat zijn de troeven van de 800MT Sport?
• Eigenzinnig uiterlijk, ontworpen door Kiska
• Ongeziene standaard uitrusting
• Grote benzinetank
• Wendbaar rijwielgedeelte met instelbare KYB vering
• Uitgebreide accessoire-mogelijkheden

BANDENSPANNING

Op elk moment kan u de bandenspanning nakijken via het menu, dit kan dus ook tijdens het rijden. Dit zorgt ervoor dat u eventuele veranderingen in de bandenspanning meteen kan opmerken. Dankzij deze mogelijkheid, kan u ook makkelijk de bandenspanning aanpassen naargelang het terrein.

9.999
NL: € 11.599 BPM incl.
DealersTestrit boeken

Avontuurlijk Toeren

De vloeistofgekoelde 799cc paralleltwin van de 800MT Sport levert met een vermogen van 95 pk en een koppel van 77 Nm prestaties die vergelijkbaar zijn met motoren met een grotere cilinderinhoud. Koppel daar een uitgekiende geometrie met KYB-vering en een 19L grote brandstoftank aan, en je hebt aan de 800MT de ideale partner voor lange-afstandsritten.

En met zijn stijlvolle uiterlijk en uitgebreide basisuitrusting is de 800MT Sport helemaal klaar om u in alle comfort en veiligheid op al uw trajecten te begeleiden.

We geven je graag nog een aantal andere standaard kenmerken mee: 7 inch TFT dashboard  - Slipperkoppeling - Mistlichten - Valbescherming - USB-aansluiting - LED richtingaanwijzers met uitdooffunctie - Twee rijmodi - Limp mode - Rollover sensor - Bochten-ABS - Cruise control

Het antiblokkeerremsysteem voor bochten (Bochten-ABS) biedt meer veiligheid door een betere stabiliteit te bieden bij afremmen in de bochten.

De zithoogte is 825 mm, wat geschikt is voor de meeste rijders.

State-of-the-art chassis dankzij KYB upside-down vork en schokdemper, lichtmetalen velgen, Maxxis Adventure MA1 banden 110/80 R19 voor en 150/70 R17 achter: stabiliteit en veiligheid onder alle omstandigheden.

Andere technische kenmerken van dit motorblok zijn de Bosch brandstofinjectie, de gesplitste drijfstangen en de gesmede zuigers.

Let op enkel verkrijgbaar in het blauw !

Lees hier wat de pers erover te vertellen heeft: https://cfmotobenelux.be/press-reviews/

A

GENIET BIJ CFMOTO VAN 5 JAAR GARANTIE

Sinds 1 mei 2023 genieten alle nieuwe motorfietsen, die door het CFMOTO Benelux-netwerk op de markt worden gebracht, van 5 jaar garantie.

CFMOTO Garantie

Specificaties 800MT Sport

Motorisatie
Maten
Rijwielgedeelte
Motortype: Tweecilinder parallel 4-takt, 8 kleppen, DOHC
Cilinderinhoud: 799
Max vermogen: 70 KW - 95 PK / 9000 tpm
Max koppel: 77 N.m / 6600 tpm
Boring x slag (mm): 88 x 65,7
Compressieverhouding: 12.7:1
Koeling: Vloeistof gekoeld
Voeding: EFI
Ontsteking: Elektrisch
Versnellingen: 6
Zithoogte (mm): 825
Afmetingen (mm): 2234 x 853 x 1277
Wielbasis (mm): 1531
Grondspeling (mm): 190
Min draaicirkel (m):
Max belasting (kg):
Inhoud benzinetank (L) 19
Gewicht (kg): 225
Garantie: 5 jaar
Kleuren: Twilight Blue, Nebula Black
Voorvering: KYB upside-down-telescopisch, instelbaar
Achtervering: KYB monoshock, instelbaar
Remsysteem: J.Juan dubbele 320 mm remschijf met radiale remklauwen / Enkele remschijf 260mm
ABS: Standaard
Velg voorwiel: 19" gietwiel
Velg achterwiel: 17" gietwiel
Banden: Voor: 110/80 R19 Maxxis / Achter: 150/70 R17 Maxxis
© Wowart