NieuwsCFMOTO & ZEEHO op Eicma

CFMOTO & ZEEHO op Eicma

China's toonaangevende fabrikant toonde op de prachtige stand in Milaan niet alleen een aantal nieuwigheden, ook werd het elektrische scootermerk ZEEHO er officieel gelanceerd.

ZEEHO

ZEEHO is het nieuwe elektrische scootermerk van CFMOTO dat staat voor trendy urban mobility en gericht is op Generation Z.

De AE8 en de AE6 zijn de eerste modellen in het gamma. Met een maximumsnelheid van meer dan 100 km/u, een acceleratie van 0-100 km/u in 11 seconden en een maximaal rijbereik van 120 km biedt de AE8 topprestaties. Snelladen maakt het mogelijk om in twee uur tijd tot 80% op te laden. De AE8 werd begin 2022 al in China gelanceerd en is daar een verkoopssucces. De scooter zal begin 2023 al beschikbaar zijn in Benelux. De AE6 is het kleinere broertje met een maximale snelheid van meer dan 80 km/u en een bereik over de 100 km. Standaard opladen is mogelijk tot 80% in drie uur.

ZEEHO toonde met de Magnet op Eicma ook nog een spectaculair prototype. Check alvast ZEEHO.be om het merk wat beter te leren kennen !

CFMOTO NK-C22

De NK-C22 is een conceptmodel op basis van het CFMOTO 800cc motorplatform. Het overvloedig aanwezige carbon, de dubbele uitlaat van SC Concept, de enkelzijdige achterbrug en de opvallende velgen zijn enkele van de elementen die de NK-C22 een geheel eigen gezicht geven.

CFMOTO Ride – Next Level Fun

CFMOTO stelt ook CFMOTO Ride voor, een gloednieuw intelligent systeem dat erop gericht is om gebruikers geconnecteerd plezier en een veiligere, efficiëntere & intelligentere rijervaring te bieden. Het platform stelt je onder andere in staat om via je telefoon (zowel Android als Apple) gebruik te maken van gekende apps als Waze of Google Maps. Het zal op termijn worden uitgerold voor alle CFMOTO modellen.

700CL-X Adventure

De 700CL-X Adventure is de derde variant van het 700CL-X platform. De 700CL-X Adventure combineert een aantal praktische aspecten zoals een hoger stuur, een hoog windscherm en stijlvolle zadeltassen met stoere off road-looks dankzij onder andere de noppenbanden en het onder de kroonplaat gemonteerd spatbord. De 700CL-X Adventure zal beschikbaar zijn in het voorjaar van 2023.

© Wowart