NieuwsCFMOTO-KTM Joint Venture

CFMOTO-KTM Joint Venture

Op 28 maart 2018 vond een ceremonie plaats om de baanbrekende joint venture tussen CFMOTO en KTM te vieren. Lokale overheden, CFMOTO management, KTM management en andere vooraanstaande gasten waren getuige van de eerste spadesteek, die de officiële start van de nieuwe joint venture project symboliseerde.

De nieuwe faciliteiten zullen bijna 25 hectare beslaan en bestaan ​​uit een nieuwe productiebasis, een R&D-centrum, testparcours en een sales center. De totale vloeroppervlakte van de gebouwen zal meer dan 138.000 m² bedragen. Deze faciliteit zal de geboorteplaats zijn van een aantal nieuw ontworpen modellen en zal naar verwachting 500.000 eenheden per jaar produceren.

Mijnheer Lai, de General Manager van CFMoto en de heer Harald Plockinger, de COO van KTM, verwezen beiden in hun toespraak naar het indrukwekkende trajact dat CFMOTO en KTM hebben afgelegd in de afgelopen zes jaar. In november 2011 werd een strategische alliantie tussen CFMOTO en KTM afgesloten. CFMOTO begon als KTM importeur in China, later ontwikkelde het de CKD business en nu is het een joint venture partner. CFMOTO speelt een steeds belangrijkere rol in de wereldwijde strategische ontwikkeling van KTM.

© Wowart