800MT Explore

ABS

Verken de wereld

De 800MT Explore, de meest compleet uitgeruste versie van de 800MT serie, heeft dezelfde kenmerken als de Touring, maar met nog meer off-road uitrusting om je overal mee naar toe te nemen.

Motorsteun, middenstandaard, handbeschermers, verwarmd zadel en handvatten en een 8-inch Carplay-compatibel scherm maken dit een comfortabele en gemakkelijke motorfiets. Tractiecontrole, bi-directionele shifter, uitschakelbare ABS, 4 rijmodi, dodehoekradar en Michelin Anakee banden maken hem onmisbaar voor off-road avonturen in alle veiligheid.

De CFMOTO 800MT Explore brengt je naar het einde van de wereld.

12.999
NL: € 14.499 BPM incl.
Dealers

Enorm vermogen

De 800MT EXPLORE is uitgerust met een 8-inch TFT-volgelamineerd scherm met een MCU van automotive-kwaliteit, voor duidelijke visuele effecten en soepele bediening als een tablet. IP67 waterdicht en stofdicht, volledig geschikt om te dienen als je tweede mobiele apparaat. De tussenkomst van het tractiecontrolesysteem verbetert de tractie en stabiliteit van het voertuig en helpt wielslip en controleverlies te voorkomen.

De selecteerbare 4 rijmodi Sport/Rain/Off-road/All-terrain, die handig op het multifunctionele stuur zijn geplaatst, kunnen ook worden gebruikt om de bandenspanning te controleren via het menu, zodat rijders hun ervaring kunnen aanpassen aan hun voorkeuren en de wegomstandigheden. De bochten-ABS-functie voegt een extra laag veiligheid en plezier toe, zodat rijders met vertrouwen door uitdagend terrein kunnen navigeren. Voor langeafstandsritten zorgt de Cruise Control-functie voor een comfortabele en moeiteloze ervaring, zodat rijders snelheden tot 120 km/u kunnen aanhouden. De optionele zijkoffers bieden met sloten bieden 63 liter aan opbergruimte en de optionele topkoffer heeft 6 liter aan opbergruimte. Prijs driedelige kofferset €1490.

De avontuurlijke stijl van de 800MT Explore straalt een imposante aanwezigheid uit die zeker de aandacht zal trekken. Breek met het traditionele voorontwerp. Zijn grote gestalte op de toerweg wordt in balans gehouden door een algehele geometrie die zorgt voor een gemakkelijke handling op straat en een comfortabele rit voor langeafstandsritten.

GENIET BIJ CFMOTO VAN 5 JAAR GARANTIE

Sinds 1 mei 2023 genieten alle nieuwe motorfietsen, die door het CFMOTO Benelux-netwerk op de markt worden gebracht, van 5 jaar garantie.

CFMOTO Garantie

Specificaties 800MT Explore

Motorisatie
Maten
Rijwielgedeelte
Motortype: In-line twin, 4-takt
Cilinderinhoud: 799 cc
Max vermogen: 91 pk (67 kW) bij 9250 tpm
Max koppel: 75 N.m bij 8000 tpm
Boring x slag (mm):
Compressieverhouding:
Koeling: watergekoeld
Voeding:
Ontsteking:
Versnellingen: 6
Zithoogte (mm): 825 mm
Afmetingen (mm): 2234 x 853 x 1475 mm
Wielbasis (mm): 1531 mm
Grondspeling (mm): 190 mm
Min draaicirkel (m): n.n.b.
Max belasting (kg): n.n.b.
Inhoud benzinetank (L) 19 L
Gewicht (kg): 231 kg
Garantie:
Kleuren: Gem Black
Voorvering:
Achtervering:
Remsysteem: Dubbele schijf, J.Juan, 320 mm
ABS: Standaard, uitschakelbaar / TCS / Valsensor
Velg voorwiel: 19" Aluminum spaakwiel Tubeless
Velg achterwiel: 17" Aluminum spaakwiel Tubeless
Banden: 110/80 R19 - 150/70 R17

Accessoires

© Wowart